Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: megvan a Robert Pattinson-féle Batman Macskanője

Hivatalos: megvan a Robert Pattinson-féle Batman Macskanője

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: megvan a Robert Pattinson-féle Batman Macskanője

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2019.10.15. 10:02

Ne ijedjünk meg! Nem először játssza színes bőrű színésznő a cicagúnyás hőst.

Matt Reeves The Batman-filmje már ott kicsapta sokaknál a biztosítékot, hogy az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson fogja magára ölteni a denevérjelmezt. És most, hogy Jeffrey Wright-ot is becastingolták, a "színes bőrűeket mindenhová" tiltakozás is elindult. A híresztelések szerint a színész James Gordon szerepére írt alá, de ez még nincs kőbe vésve.

 

A napokban leginkább az foglalkoztatta az embereket, hogy ki lesz az új Macskanő. Nem lepődtem meg a választáson. Zoe Kravitz bújhat ezúttal a macskaruhába, aki már a Lego Batman mozifilmben is a Macskanő hangja volt. A színésznőt eddig olyan filmekben láthattuk, mint a Mad Max - A harag útja, A beavatott, és a Legendás állatokban ő alakította Leta Lestrange-t. Még mielőtt bárki is kiakadna, nem ez lesz az első alkalom, hogy színes bőrű színésznő alakítja a Macskanőt. Gondoljunk csak Halle Berry-re, vagy az 1966 és 1968 között futó Batman sorozatra, amiben Julie Newmar mellettt Eartha Kitt játszotta a karaktert.

Matt Reeves The Batman filmje egy eddig ismeretlen oldaláról mutatja be a gothami hőst. A noir-stílusú alkotásban Bruce Wayne nyomozói vénáit helyezi előtérbe.

A The Batman várhatóan 2021. június 25-én debütál a mozikban.

Borítókép: Hollywood Reporter