promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel írója folyamatosan ócsárolja a Jokert
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyilván nem tetszhet mindenkinek, de azért mégiscsak van egy határ.

Alig két hete mutatták be a Jokert, de már a költségvetésének tízszeresét visszahozta globális szinten. Ez pedig elképesztő eredmény.

 

Nem is tudom hirtelen, volt-e még egy olyan megosztó DC-film, mint Todd Phillips mozija. A Jokert nagyon sokan szeretik, de nagyon sokan utálják is. Én már háromszor láttam a filmet, és még mindig zseniálisnak, az év filmjének tartom. Ezzel szemben akadnak, akik Joaquin Phoenix alakításán kívül semmi pozitívat nem tudnak felhozni vele kapcsolatban. Hasonlóképpen van ezzel Dan Slott, a Marvel képregények egyik írója, aki már számos posztot rakott ki a Twitter-oldalára, mióta megnézte a filmet. Ezek közül szemezgettem párat.

 

„Ma este láttam a Jokert. Imádtam A sötét lovagot és a Wonder Womant. Az Aquamant és a Shazamot nagyon szórakoztatónak tartom. Alig várom a Harley Quinnt. Szóval ez nem egy DC ellenes dolog. A Joker rossz volt. Nagyon rossz. Joaquin Phoenix jót alakított egy rossz filmben. A Joker egy rossz Joker film.”

 

„A legfrusztrálóbb dolog a Jokerben az, hogy annyi kiváló DC képregény készült Joker eredetéről, azok közül bármelyikből jobb filmet lehetett volna forgatni - elég lett volna a képregény oldalait storyboardnak használni.”

 

„Képzeljük el, hogy a világ legjobb sofőrjét egy nagyon drága autóba helyezzük, de egy olyan úton haladunk vele, ami unalmas és kiszámítható, majd végül nekimegyünk a falnak vagy leesünk egy szikláról.”

Hogy mi okozta ezt a tömény posztolgatást, azt maga Slott osztotta meg a követőivel. Elmondása szerint az emberek kérték, hogy fejtse ki álláspontját a filmről, és minden egyes posztban válaszolt valakinek a kérdésére. Ahogy végigpörgetjük Slott oldalát, és olvasgatjuk a kommenteket, láthatjuk, hogy ott is megoszlanak a vélemények a Jokerről. És ez rendben is van így. Amíg az ember meg tudja indokolni, hogy miért nem tetszik neki. Én részletesen kifejtettem, miért tetszett annyira, és ez harmadik megtekintésre sem változott meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás