Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar mozikban is látható lesz a The Irishman, és még két Netflixes film

Magyar mozikban is látható lesz a The Irishman, és még két Netflixes film

Zene, Film & Kultúra

Magyar mozikban is látható lesz a The Irishman, és még két Netflixes film

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:00

Hihetetlen, de a hazai közönség is szélesvásznon láthatja Martin Scorsese új gengszterfilmjét.

Korábban már írtunk róla, hogy a Netflix tárgyalt az AMC Theatres-szel és a kanadai Cineplex-szel, hogy moziba küldhessék a The Irishman-t, hiszen ez a feltétele annak, hogy Scorsese gengszterfilmje indulhasson az Oscar-díjért. Az amerikai mozik november 1-től vetítik a filmet 26 napon keresztül.

 

Mindezidáig majdhogynem biztosra vettem, hogy itthon nem láthatjuk moziban a filmet. Őszintén örülök annak, hogy tévedtem. És hogy fokozzam a jó hírt, nem is egy, de rögtön három Netflixes filmet élvezhetünk szélesvásznon. A The Irishman mellett a Scarlett Johansson (Bosszúállók) és az Adam Driver (Star Wars: Az ébredő Erő) főszereplésével készült Marriage Story-t is láthatjuk, amit már bemutattak a velencei, a torontói és a zürichi fesztiválokon is, és a kritikusok odáig vannak érte.

 

Emellett pedig moziba küldik itthon A két pápa című filmet is, amiben Anthony Hopkins alakítja XVI. Benedeket, míg Ferenc pápát Jonathan Pryce játssza.

 

Az eddigi infók alapján mindhárom filmet egy héttel a hivatalos, Netflixes premier előtt fogják műsorra tűzni a hazai mozik. De abban biztosak lehetünk, hogy a Cinema City nem fogja vetíteni, hiszen náluk benne van a szabályzatban, hogy nem tűzhetnek műsorra olyan filmet, ami aznap, vagy pár nappal később online felületen is debütál. Szóval támaszkodjunk most a művészmozikra.

Borítókép: IMDb