Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a harmadik The Walking Dead széria előzetese

Megérkezett a harmadik The Walking Dead széria előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a harmadik The Walking Dead széria előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.06. 20:30

Címet még nem adtak neki, de a sorozatba már belenézhetünk.

Az AMC új The Walking Deadhez kapcsolódó szériát dob be a mélyvízbe. Nagy kérdés, hogy az egyre inkább nézőket vesztő The Walking Dead és Fear The Walking Dead mellé szükség van-e még erre? Nekem még egy harmadik TWD sorozatot biztos nem fog bevenni a szervezetem, és emellé még jönnek a Rick Grimes filmek is.

A friss, még cím nélküli szériából 10 részt rendelt meg a csatorna. A középpontban négy fiatal lesz, akik már a zombi apokalipszis világában nőttek fel egy jól megszervezett közösségben. A vírus elterjedése óta itt igen sok év eltelt már. Persze kell a konfliktus meg a zombik, így a csapat nekiindul a nagyvilágnak.

Feltörekvő színészeket válogattak a szériához, szóval Aliyah Royale, Alexa Mansour, Hal Cumpston és Nicolas Cantu nevével még csak most fog megismerkedni a közönség. Az első epizódokat még biztos követni fogják a rajongók, ahogy én is kíváncsi leszek rá, aztán majd kiderül mi lesz belőle. Az előzetes engem még nem tudott annyira meggyőzni, a hányós jelenet a végén meg egy vicc.

A TWD új sorozata 2020. tavaszán érkezik.

Borítókép: Sarah Shatz/AMC