Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jól rappelsz? Akkor most bebizonyíthatod

Jól rappelsz? Akkor most bebizonyíthatod

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.03. 22:00

A rapID tehetségkutató csiszolatlan gyémántokat keres, akikből később sztár válhat.

Még kicsiny országunk piacán is népszerű a magyar rap zene, amiben erős előadókkal büszkélkedhetünk a pop és underground kategóriákon belül is. Neked most teljesen mindegy melyikbe nyúlsz bele, csak legyen jó.

A jelentkezés október 31-ig tart, szóval még nincs késő, hogy összedobjatok valami nagyon tuti rappet. Természetesen olyan dalokkal lehet nevezni, amelyek eddig még nem jelentek meg, szóval nem arra kíváncsiak, hogy mennyire jól tudod utánozni Snoop Dogg-ot.

A verseny során öt kategóriában keresik a legjobbakat, a nyertesek pedig elismert stábok segítségével vászonra vihetik dalukat, vagyis leforgathatják első profi videóklipjüket, és további megjelenési lehetőségeket kapnak.

A jelentkezők közül a legjobb női előadót (rapID girl), a legjobb férfi előadót (rapID boy) és a legjobb csapatot (rapID gang) szakmai zsűri választja ki. A kritikusok segítségével a critics’s rapID díj talál gazdára, a közönségkedvenc pedig a fans’ rapID címet nyeri el.

A zsűriben helyet kapott a nemrégiben visszatért, legyőzhetetlen Curtis, a parádés producerekből álló M-Squad, Akkezdet Phiai megkérdőjelezhetetlen Saiidja, az Animal Cannibals mellett mentorként is működő Qka MC, valamint a tömegeket mozgató Punnany Massif MC-je, Wolfie.

Jó alkotást és rappelgetést lányok-fiúk, mi szurkolunk!

Borítókép: VideoBlocks

A demókat a jelentkezés@rapidtalent.hu email címen várják, míg a részletes versenyszabályzatot ide kattintva éritek el.

Legolvasottabb hírek