promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinkronos előzetest kapott a Prédák
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyar előzetessel csábítanak a Hang nélkül íróinak új filmjére.  

Bár a Hang nélkül rendezéséért John Krasinski felelt, a forgatókönyvet Bryan Woods és Scott Beck írták meg. A csapat őrületesen jól keresett, mivel a 17 millióból összehozott alkotás végül 340 millió dollárt hozott a konyhára.

Érdekes, de az írópáros már nem akart részt venni a második részben, így azt Krasinski írta meg. Állítólag a páros úgy van beállítva, hogy mindig keresik az új kihívásokat, és nem tudnak leragadni egyetlen projektnél. Woods ki is tért egy interjúban arra, hogy ők az eredeti ötletekben jók, és nem a meglévők építgetésében, ezért sem ment nekik az ötletelés, amikor behívta őket a Lucasfilm a Star Wars és az Indiana Jones miatt.

A Prédák című horrorjuk ismét saját mű, és most a rendezést is ők vállalták be. A sztori szerint Halloween ünnepén egy hatfős baráti társaság meg akarja találni a legmenőbb kísértetházat. Egy olyanra fognak bukkanni, ami már túl menő, mert a legsötétebb félelmeikből táplálkozik. A ház foglyul ejti őket, és természetesen jönnek a fejhullások is.

Ahhoz képest, hogy a páros új kihívást akart, a Prédák első ránézésre nem sikerült túl eredetire. A horror rajongók például már be is skatulyázták egy Végtelen útvesztő és Fűrész keveréknek az alkotást. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lesz nézhető, a jump scare hatást teljesen hozza oda-vissza.

A Prédák október 10-én debütál nálunk a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás