promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Animal Cannibals beszól a sablon rapnek
Borítókép:  Animal Cannibals offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon nagyon fáj nekik, természetesen autotunenal.

Nem csak azt mondhatjuk ki az Animal Cannibals duójáról, hogy nagy öregek, hanem azt is, hogy zseniális rapperek. Egy élő rap-párbajban szerintem bárkit le tudnának nyomni, aki szembe kerül velük.

Nem szokásuk, de az új dalukkal fricskáznak egy kicsit, amihez Siska Finuccsi is csatlakozott. Az „Ez nekem fáj” gyakorlatilag a sablon slágerlistát ostromló rap dalok elé tart egy kis görbe tükröt. Klipet is kapott a dal, amiben a srácok nem tértek el a koncepciótól és mindent belepakoltak, ami klisé, gagyi, vagy amitől kiégsz.

A sablonos zenei alap és a refrénben felcsendülő autotune remekül passzol a mostani slágerlistás zenék sorába, de persze a szöveg komoly mondanivalóval bír.

„Angol tudósok szerint a pop dalok 67 százaléka a szerelemről szól. Ezzel nincs is gond. Ez az arányszám a rap zenére a kezdetekben nem volt igaz. Manapság azonban szinte csak romantikus témájú rap muzsikák kapnak helyet a hazai médiában, a közönség pedig zabálja őket. A rapzenének megvan az az egyedi tulajdonsága, hogy a rengeteg eldarált duma elbírja, hogy picit mélyebb gondolatok és mondanivaló alkossa a szöveget”

– mesélte a dalról a trió, akikről most már ne csak olvassunk, hanem hallgassuk is meg őket. Lehet készülni, mivel a dal már most őrülten megosztó: a közönség egyik fele imádja, a másik fele meg azt kérdezgeti tőlük kommentekben, hogy

„mi a sz.r?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás