Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvan a Robert Pattinson-féle Batman egyik főgonosza

Megvan a Robert Pattinson-féle Batman egyik főgonosza

Zene, Film & Kultúra

Megvan a Robert Pattinson-féle Batman egyik főgonosza

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 17:30

Két remek színész csatlakozott a csapathoz.

Hála égnek végérvényesen kezd megszűnni a fröcsögés Robert Pattinson körül, mivel a közönség többsége rájött, hogy belőle igen is jó színész lett az évek során, és már rég maga mögött hagyta az Alkonyatot. Amit becsülök benne, hogy olyan filmeket vállalt el, amikkel nem kereste magát halálra, de ki tudott bontakozni, és tudott fejlődni.

Amióta Nolan Batman-trilógiájának a főhőse, Christian Bale is áldását adta rá, és kijelentette, hogy nagyszerű választás, azóta teljes a nyugalom. Még tanácsot is adott Pattinsonnak, hogy mindenképpen először pisilni tanuljon meg a ruhában.

 

Most már kijelenthetjük, hogy Matt Reeves Batman filmje kezd alakulni, mivel két újabb zseniális színész csatlakozott a csapathoz.

Az egyikük Jeffrey Wright, aki jelenleg az HBO-s Westworld miatt van felkapva, de szerepel az új Az aranypintyben is, a másik pedig a mindig imádnivaló Jonah Hill. Wrightnak elvileg mindenképpen Gordon felügyelő szerepét szánják, míg utóbbi biztosan főgonosz lesz.

Állítólag megy még a vacillálás, hogy Hill Pingvin, vagy esetleg Rébusz legyen. Mindkettő illene hozzá, de előbbi biztosan. A lényeg, hogy mindkettőt el tudná remekül játszani.

Ha nem jön közbe semmi, akkor a The Batman premierje 2021. június 25-ére van kiírva.

Borítókép: Alpha Coders