promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nálunk is nagyot zakózott a Rambo 5, így Brad Pitt elvitte az első helyet
Borítókép:  Francois Duhamel - Twentieth Century Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A negatív kritikák elérték a hazai közönséget is, és a többség inkább az Ad Astrát választotta.

Amerikában óriási meglepetést okozott a Downtown Abbey mozifilm, amit nálunk már egy héttel ezelőtt bedobtak a mélyvízbe. Akkor második lett, mert Pennywise-t még nem lehetett lenyomni. Az AZ – Második fejezet most is jól teljesített, ezüstérmes 20 ezer 945 nézővel, össznézőszámban hajszál híján 200 ezernél jár, világbevételben pedig 346 millió dollárnál.

Nagy volt a kérdés, hogy a két giga premier közül melyik fog befutni, de Brad Pitt sci-fije, az Ad Astra győzött fölényesen. A hétvégén 40 ezer 634 ember ült be rá, míg a Rambo V.: Utolsó vér annyit savazást kapott, hogy az a magyarországi nézőszámon is meglátszódott. Sly hentelésére 17 ezer 525 ember volt kíváncsi, ezzel ugyanúgy bronzérmes, mint Amerikában.

Az aranpintyet próbáltuk mi is kicsit támogatni, de a legtöbb vélemény arról szól, hogy a színészek igen csak lehúzzák a filmet, és óriási bestseller sztori ide vagy oda, a könyvet nem sikerült abban a minőségben vászonra vinni, ahogy azt megérdemelte. Éppen hogy csak be tudott esni a tízedik helyre 2 ezer 424 nézővel.

Az aranypinty és a dobogósok között így sorakozott fel a mezőny: Jó srácok, Downtown Abbey, Volt egyszer egy... Hollywood (hazai össznézőszámban ez vezet 324 ezerrel), Kópé, Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása, Angry Birds – A film 2.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás