promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sly és Brad Pitt is a Crawley család mögött kullog
Borítókép:  Jaap Buitendijk - Focus Features
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában is bemutatták a Downton Abbey filmet, ami azonnal megszerezte az első helyet.

Ha most felhúztad a szemöldöködet, az teljesen jogos. Arnold Schwarzenegger hiába kívánt sok szerencsét a hétvégére Rambónak, Stallone utolsó vérengzése csak a harmadik helyre tudott befutni. Ez nem meglepő, mivel a kritikusok egymás mögé sorakozva kötöttek bele az alkotásba. A 19 milliós nyitánynál mindenki többet várt, de ez most így sikerült.

Slyt még Brad Pitt sci-fije is beelőzte, azonban csak hajszálnyival. Az Ad Astra – Út a csillagokba 19,2 millió dollárt tudott letenni az asztalra. Ezt a sztorit egyértelműen Pitt színészi játéka tartja életben a nézők szerint.

A hetet azonban a Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet nyerte meg kerek 31 millió dollárral. Ezt a magyar közönség már az előző héten beülhetett megnézni nálunk. Ez látszik is a számokon, mivel világbevételben a Downton Abbey film már 61,8 millió dollárnál tart. Eddig is tudtam, hogy tengernyi rajongója van a szériának, de ez azért engem is meglepett.

Az AZ – Második fejezet a sok premier miatt az elsőről a negyedik helyre esett vissza 17,2 millióval. Ő azonban már teljesített, és 359 milliónál tart összbevételben.

A meglepetés filmre, A Wall Street pillangóira sem unnak rá az emberek. A premierek miatt ez is visszaesett a másodikról az ötödik helyre, de még így is hozott 17 milliót, és összbevételben 72 milliónál tart. Egyszer mindenképpen megnézem, aztán meglátjuk, hogy a sztori ennyire jó, vagy Jennifer Lopez tanult meg színészkedni. Előbbire tippelek.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban, már 3 millió alatti teljesítménnyel: Az oroszlánkirály, Jó srácok, Támadás a Fehér Ház ellen 3, Overcomer, Halálos iramban: Hobbs & Shaw. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás