Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A nagy hármas egy plakáton: The Irishman

A nagy hármas egy plakáton: The Irishman

Zene, Film & Kultúra

A nagy hármas egy plakáton: The Irishman

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:20

Hivatalos plakát érkezett Martin Scorsese új filmjéhez.

Már attól eldobtuk az agyunkat, hogy Robert de Niro és Joe Pesci ismét Scorsese filmben szerepel, viszont miután megtudtuk, hogy hozzájuk Al Pacino is csatlakozik, akkor már le is estünk a székről. Utóbbi most először dolgozik a kultikus rendezővel, aki hosszú idő után tér vissza a vérbeli gengszterfilm műfajához.

Pacino Jimmy Hoffát fogja alakítani. A híres szakszervezeti vezető volt a megbízója Frank Sheerannek, a menő ír bérgyilkosnak. A sztori amúgy a könyvmolyoknak ismert, mivel a The Irishman Charles Brandt „Hallom, szobafestő vagy” című bestsellere alapján készült.

A készítés közben volt sok utómunka is, mivel a film felében a veterán színészek megfiatalítva lesznek láthatóak, a George Lucas által kitalált Industrial Light and Magic technikával.

Sokat vártunk rá, a költségvetés is elszállt, de a lényeg, hogy 210 percen keresztül nézhetjük a triót, vagyis ez lesz Scorsese leghosszabb filmje. A Wall Street farkasa 180 perces volt, a Casino 178, de a mesternek még egyik alkotása sem lépte túl a három órát.

A mozis debütálás november elsején pénteken lesz Amerikában, a hivatalos Netflixes világpremiert pedig november 27-ére tűzték ki.

Borítókép: IMDb