Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Készül a Funko-figurákról szóló film

Készül a Funko-figurákról szóló film

Zene, Film & Kultúra

Készül a Funko-figurákról szóló film

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:00

Saját mozifilmet kapnak a nagyfejű bábuk.

Megmondom őszintén, hogy számítottam erre a bejelentésre. A Lego-filmek után nemsokára mozikba kerül a Playmobil-mozi, és nincs megállás. A Funko POP! és a Warner Bros. összefogtak, hogy az érthetetlen okok miatt annyira népszerű, nagyfejű, műanyag figurákat összeeresszék egy mozifilmbe.

Az örrömhírt a Deadline hozta le, amiben a Funko vállalat vezérigazgatója, Brian Mariotti is megszólalt:

„Nagyon felcsigázott minket ez a lehetőség, és alig várjuk, hogy egy fantasztikus filmet készítsünk. Ez persze nem arról szól, hogy még több játékot eladjunk, és nem is a brandépítésről. A Warner Animációs Csoportnak egyedi ötletei vannak arra, hogy milyen legyen az első film, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy velük együtt éljük át ezt az utazást.”

Ezek szerint nem is egy, hanem már rögtön több filmben gondolkodnak a Warnernél. Igazából, látva, hogy az első Lego-kaland mennyire sikeres volt, nem kizárt, hogy ez a projekt is jól sül el. Ez egyébként remek lehetőség arra, hogy olyan karaktereket eresszenek össze, akiket amúgy sosem látnánk egy mozifilmben. Például Hello Kitty, Darth Vader, Hellboy, Indiana Jones, Micimackó, Freddy Krueger, Batman. Elég vegyes, nem? A Funko-filmben akár ez is megtörténhet.

Borítókép: The PrimeTime