Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itthon is bemutatják a Mocsárlény sorozatot

Itthon is bemutatják a Mocsárlény sorozatot

Zene, Film & Kultúra

Itthon is bemutatják a Mocsárlény sorozatot

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:30

Az HBO csapott le hazánkban az elkaszált DC szériára.

A sorozat producere az a James Wan, aki a Démonok között-univerzum megteremtéséért is felelős, szóval az egész sztorit megtoldotta egy kis horrorral. Az első évadot már bemutatták Amerikában, azonban mindenki ledöbbent, amikor a DC nagy reménysége már ez első epizód után kaszát kapott. Állítólag pénzügyi gondok álltak a háttérben, de ezt már sajnos sosem fogjuk megtudni.

Nem igazán láttam híreket, hogy megpróbálnák feltámasztani a szériát, szóval csak óvatosan bánjunk vele, tíz rész, és ennyi volt. Talán sokan ezért is nem mertek belevágni, de a készítők csak letettek az asztalra valami elfogadható végkifejletet.

Az alapötlet jó volt, hogy Bernie Wrightson és Len Wein Mocsárlény karakterét helyezzék be egy vérfagyasztóan horrorisztikus környezetbe. A nézők és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a sorozatról, így tényleg sajnálatos, hogy ennyi volt a karrierje.

A Mocsárlény utolsó részét augusztus 2-án dobták be a mélyvízbe a tengerentúlon, hozzánk pedig november 8-án érkezik az HBO-ra.

Borítókép: DC