promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
DR BRS most egy Jazz+Az számot dolgozott fel
Borítókép:  Magneoton
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Frissen mosott köntösbe bújtatták a „Ma jól vagyok” című slágert is.

[[adv]]

Akárcsak a filmeknél, a zenéknél is megy a divatos remake, mivel a klasszikusokat egy új generációval is szeretnék megismertetni. Ez valahol jó dolog, de hát a többség ilyenkor csak áll széttett karokkal, hogy minek?  

DR BRS amúgy úttörő, mert ő kezdte el ezt az egészet, és láthattuk, hogyha valaki megpróbálja koppintani, hát az nagyot koppanhat. Mai napig kitartok annál, hogy a Casanova feldolgozása az év egyik legpocsékabb zenei projektje lett. Zoltán Erika klasszikusának remakeje 32 ezer lájkon, és 22 ezer dislájkon áll, szóval eléggé megosztó. Főleg, hogy a többség ilyenkor csak a poén kedvéért dob rá lájkot, mint mondjuk én.

DR BRS nem csinál ilyen gyatra feldolgozásokat, sőt, Bigáékkal már össze is álltak egy remek saját szerzeményre, mert a Koccintós egy teljesen kellemes dal volt.

Most azonban visszatérnünk a remakehez, és a Fekete vonat, valamint a V’Moto-Rock dal után érkezik egy Jazz+Az is. Igazából nem is remake ez, hanem gyakorlatilag egy újrakeverés, és DR BRS csak az alapba piszkált bele minimálisan.

Most sokat gondolkodtam ezen, és cikkírás közben jöttem rá, hogy nem akarom ezt a stílust bántani, mivel rengeteg külföldi producer barátom csinálja, csak hát az elektronikus zene. Most, hogy a hazai slágerek átdolgozása mennyire parasztvakítás, azzal nem is akarok foglalkozni. DR BRS jókor kezdte el ezt, és jól is csinálja, és bár az eredeti mindig jobb, hisz tudjuk, de egy másik generáció most ezzel fogja felfedezni a nagy klasszikusokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás