promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joaquin Phoenix Jokere szerepelhet az új Batman-filmben
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennyit arról, hogy a Joker nem fog kapcsolódni a DC Univerzumához.

[[adv]]

A Warner és Todd Phillips is annyira hangoztatta, hogy Joker semmilyen formában nem fog kapcsolódni a DCU-hoz, és nem veszi alapul a képregényeket sem, hogy ez ki is vágta már néhány rajongónál a biztosítékot. Az mégis fura, hogy ha a film valóban nem merít a képregényekből, mit keres Thomas Wayne és a gyerek Bruce Wayne a Jokerben?

Matt Reeves Batman-filmjéről sok minden még nem derült ki, az biztos, hogy Robert Pattinson öltheti magára ezúttal a denevérjelmezt. Az viszont továbbra is talány, hogy milyen ellenfelekkel kell szembenéznie a köpenyes igazságosztónak. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Macskanő, Rébusz és Pingvin fog megjelenni a filmben, de Pattinson mostani nyilatkozatából arra következtethetünk, hogy Joaquin Phoenix Jokere is tiszteletét teszi a Batman-moziban.

„A fenébe. Ezt nem szabadott volna elmondanom”

– olvasható a színész Variety-nek adott interjújában.

Pattinson Joaquin Phoenix Jokeréről beszélt, amikor kiszaladt az a bizonyos mondat a száján. Ezt gyorsan kihúzatta a riporterrel, mert nem szabad erről beszélnie.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy az új Batman-filmben feltűnik Phoenix Jokere, a rajongók viszont örülnének neki. Főleg, ha bejön majd nekik a Bűn Bohóc Hercegének új ábrázolásmódja. Október 3-án kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás