promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre (szinkronos) előzetest kapott a Bad Boys 3
Borítókép:  Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig csak kisebb infók csepegtek a Bad Boys for Life-ról, de végre itt az előzetes is.

[[adv]]

Akik imádták az első két részt, azok valószínűleg követték a híreket, de akik nem tudnák, ezt a részt sajnos nem Michael Bay fogja rendezni. Bár az elsőnél akciók terén nem tűnt úgy, mintha ő irányítaná a dolgokat, de akkor még az volt az első komolyabb filmje 1995-ben. Utána már jött A szikla, az Armageddon, 2003-ban meg a Bad Boys 2, ahol már valóban felrobbant minden, és iszonyatosan látványosak voltak az akciók.

Amúgy azért is van az nálam, hogy az elsőnél jobban ütnek a poénok, mert a kettőnél már elnyom mindent a Bay hatás. Bár még mindig kedvenc jelenet onnan a „Hány éves vagy cula?” szituáció.

Aki nem akar öregnek tűnni, az ne számolgasson, de én úgy is le fogom írni, hogy a Bad Boys 3-ra tényleg 17 évet kellett várni, és így is nagyon nehezen akart összejönni.

A poénok meglesznek, az akciók azonban kicsit soványnak tűnnek, de hát itt már nincsen Bay, de helyettük van Adil El Arbi és Bilall Fallah, akik a Beverly Hills-i zsaru 4-et is készítik majd. Amúgy jómagam nem fogom bánni, ha visszatérünk az első rész szerkezetéhez, és a komédia ütősebb lesz, mint a robbanások.

Will Smith formában tartotta magát a 17 év alatt, de Martin Lawrence-en látszik, hogy meghízott. Nagyon Bad Boy volt, és bűnözött sokat a hűtőből. Azonban így legalább illik rá a kiöregedett zsaru szerep, aki még mindig nyugisan oldaná meg a problémákat golyók helyett. Ahogy látjuk, ez még mindig nem fog összejönni.

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk 2020 januárjában érkezik a mozikba.

A magyar szinkronra sem kellett sokat várni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás