promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Joker végső előzetese
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennek már a fele sem tréfa.

[[adv]]

Úgy vártam ezt a trailert, mint a Messiást. Külön emlékeztetőt állítottam be magamnak, hogy el ne felejtsem. A Joker az Az: Második fejezet mellett a másik legvártabb film az őszi kínálatból. És ez nem azért van, mert bohóc fétisem van, egyszerűen arról van szó, hogy Joker az egyik olyan karakter, akit egyszerűen imádok.

Ezért is örültem meg a hírnek, hogy Joaquin Phoenix fogja alakítani a Bűn Bohóc Hercegét, és egyáltalán nem zavar az, hogy ez a film egy teljesen új Jokert fog megmutatni, ami semmilyen formában nem kapcsolódik majd sem a képregényekhez, sem a DCU-hoz. Az már csak hab a tortán, hogy a DC végre bevállal egy R-es besorolású filmet, hiszen lássuk be, ez a karakter mást nem is érdemel.

Nem is akarom sokááig szaporítani a szót, ennek az előzetesnek a megtekintése után csak méginkább várom a filmet, és hála az égnek nincs is már messze a premier. A Joker október 3-án debütál a magyar mozikban. És nagyon drukkolok, hogy Heath Ledger után Phoenix is megkapja az aranyszobrot Jokerért, mert a befutott két trailer alapján én már most odaadnám neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás