promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Moziban debütál a The Irishman, megvan a premierdátum is
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar közönség viszont nem biztos, hogy láthatja.

[[adv]]

Martin Scorsese visszatért ahhoz a műfajhoz, ami naggyá tette őt. A mester új gengszterfilmjében, a The Irishman-ben olyan nagyágyúkat láthatunk együtt, mint Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel és Joe Pesci. Utóbbihoz tartozó érdekesség, hogy már egy ideje visszavonult, csakis Scorsese kedvéért vállalta el a szerepet.

A filmhez néhány hete befutott a hivatalos előzetes, ami azt sugallja, hogy a The Irishman egy igazi nosztalgia hullámvasút lesz.

Korábban már írtunk róla, hogy a filmet támogató Netflix tárgyalásokat folytat az AMC Theatres-szel és a kanadai Cineplex-szel, hogy moziba küldhessék az alkotást. Persze, mindezt azért, hogy a The Irishman indulhasson az Oscar-díjért, amire komoly esély van, hogy meg is kapja.

A film szeptember 27-én debütál a New York-i Filmfesztiválon, szóval érdemes lesz már akkor böngészni a hírek után. Az amerikai mozikban pedig november 1-jén lesz a premier, és 26 napig lesz műsoron a film. Arra nem vennék mérget, hogy itthon is láthatjuk moziban, szerintem mi kénytelenek leszünk megvárni a hivatalosn, november 27-i Netflix-es premiert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás