Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Thor 4: Loki is visszatér

Thor 4: Loki is visszatér

Zene, Film & Kultúra

Thor 4: Loki is visszatér

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:25

A csínytevés istenének komoly szerepe lesz az új Thor-filmben.

A Marvel-rajongók imádták Tom Hiddleston Lokiját, és nekem is nagy kedvencem volt a karakter egészen addig, amíg Thanos a Bosszúállók: Végtelen háborúban szét nem roppantotta a nyakát.

A csínytevés istene a Végjátékban is szerepelt, méghozzá abban a jelentben, mikor a Bosszúállók visszautaztak 2012-be, hogy megszerezzenek néhány Végtelen Követ. Akik látták a filmet, emlékeznek rá, hogy egy kisebb fennakadás miatt Lokinak sikerült felszívódnia a Tesseract segítségével.

Így nem lepett meg engem sem, mikor a júliusi San Diego Domic Con-on a Marvel elnöke, Kevin Feige bejelentette, hogy 2021. tavaszán a Disney+-ra érkezik a karakter önálló sorozata.

Arra viszont szerintem nem sokan számítottak, hogy a 2021. őszén debütáló Thor: Szerelem és Mennydörgésben is viszont látjuk Lokit. Pedig így van!

A Deadline információi szerint Taika Waititi komoly szerepet szán az antihősnek.

A csínytevés istene ugyanis egy bizonyos ponton visszatér majd a Marvel Moziverzum fővonalába, mégpedig egy Mjölnirrel a kezében, amit a Natalie Portman által akaított Jane Foster-nek fog odaadni. Mivel tudjuk már, hogy az új filmben megjelenik a női Thor is Portman személyében, ezek alapján biztosra vehetjük, hogy Loki jelentősen hozzá fog járulni a Mennydörgés istennőjének megszületéséhez. Kérdés, hogy Thor ehhez mit fog szólni majd?

Erre azonban csak 2021. november 5-én kapunk választ, hiszen akkor mutatják be a Thor: Szerelem és Mennydörgést.

Borítókép: Hitz