promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aladdin 2: Will Smith és Guy Ritchie is visszatérhet
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Alice Csodaországban és a Demóna után az Aladdin is folytatást kaphat.

[[adv]]

A Disney-nek brutális pénzeket hoznak az élőszereplős remakjei. Persze előfordul, hogy becsúszik egy-egy anyagi bukás is, de a stúdió ezt meg sem érzi, ha mellette 1 milliárdos bevételeket produkál a többi filmje. Erre tökéletes példa az idei: a Dumbo mögött hiába volt egy Tim Burton, sem kritikailag, sem anyagilag nem hozta meg a tervezettet. Viszont az Aladdin és Az Oroszlánkirály is már jócskán túllépte az álomhatárt.

Számomra az év egyik legnagyobb meglepetése egyértelműen az Aladdin volt. Az előzetesek alapján azt gondoltam, hogy ez csak egy rossz vicc. Ehhez képest kellemesen csalódtam Guy Ritchie filmjében. Azóta csináltam egy Top 10-es Disney remake listát, amiben az Aladdin előkelő helyen végzett.

Megmondom őszintén, kiváncsi lennék rá, hogy a Disney hogyan folytatná a történetet. Alapanyagnak ott van a sokat vitatott Aladdin és Jafar, szerintem abból bátran ki lehetne indulni, csak kicsit jobban rá kell feküdni a sztorira és a karakterekre.

Úgy tűnik, a stúdiónál is ebben gondolkodnak. Dan Lin, a film producere a comicbook-nak beszélt a lehetséges folytatásról:

"Amikor csináltuk a filmet természetesen a legjobbat szerettük volna elkészíteni, ami után hagytuk, hogy a közönség elmondja, hogy akarnak-e többet látni. Az emberek láthatóan imádták a filmet és többször is megnézték. Rengeteg rajongói levelet kaptunk, amiben arról írtak, hogy miután megnézték a filmet, elvitték a barátaikat és a családjukat is, hogy ők is lássák. Továbbá arra kértek minket, hogy folytassuk a történetet. Végül is alapnak ott van a The return of Jafar. Annyit mondhatok, hogy egyelőre egy kezdeti szakaszban vagyunk, de folyamatosan beszélünk a folytatásról. Az Aladdinhoz hasonlóan nem csak egy egyszerű remake lenne egy korábban készült filmhez, szóval most azt vizsgáljuk, hogy mi lenne a legjobb irány a karakterek számára."

Lin arról is beszélt, hogy ha megvalósulhat a sequel, akkor nem csak az Aladdin teljes szereplőgárdáját, de Guy Ritchie-t is szeretnék visszahívni.

Én abszolút vevő lennék egy folytatásra, feltéve, ha az Aladdin szintjét tartani tudják. Ennek a remakenek is jól állt, hogy megőrizték az eredeti mesét, de mertek rajta újítani, egyes szereplők érdekes háttértörténetet vagy motivációt kaptak, volt benne egy kis modernizálás, egy kis vérfrissítés. Szóval felőlem jöhet, ha nem egy Alice Tükörországban-hoz hasonló folytatás lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás