promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így fog kinézni Susi és Tekergő az élőszereplős remake-ben
Borítókép:  Screen Rant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik szemem sír, a másik nevet.

[[adv]]

A Disney folyamatosan ontja magából az élőszereplős remakeket, és ezalól az 1955-ös Susi és Tekergő sem lesz kivétel. A legtöbb adaptációval ellentétben azonban ez a film nem a mozikban fog debütálni, hanem az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltatón, november 12-én.

A remakeről tudni lehet, hogy egy kisebb költségvetésű film lesz, amiben nem CGI-technikával keltik életre a figurákat, hanem élő kutyákat használnak a forgatáson. Már a múltkori TOP10 Disney remakes cikkemben is azért került az 1996-os 101 kiskutya az első helyre, mert az a film bebizonyította, hogy nem kellenek beszélő, animált állatok ahhoz, hogy képesek legyenek elmesélni a történetet, vagy értsük, hogy miről beszélnek a maguk nyelvén. Éppen ezért örültem is a hírnek, hogy eleven kutyusokkal készül el a Susi és Tekergő. Azonban az egyik szemem sír, a másik nevet.

A karakterek ettől függetlenül ugyanúgy beszélni fognak, amihez viszont elegedhetetlen a modern technika alkalmazása. Na, most ez viszonylag jól is elsülhet (Dr. Dolittle), vagy borzalmasan (Marmaduke – A kutyakomédia). Legyünk optimisták, és nézzük meg, hogy kik fogják megszólaltatni kedvenc kutyusainkat, és hogyan is fognak kinézni az élőszereplős változatban.

Susi – Tessa Thompson (Thor: Ragnarök, Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül)

Tekergő – Justin Theroux (A hátrahagyottak, Amerikai pszichó)

A Tekergőt megformáló kutyushoz, Montehoz tartozó érdekesség, hogy ő a karakterhez hasonlóan hányatott sorsú volt. Egy kutyamenhelyről hozták el, ahol elaltatták volna.

Trusty – Sam Elliott (Tombstone – Halott város, A nagy Lebowski)

Jock – Ashley Jensen (Agatha Raisin)

Bull – Benedict Wong (Doctor Strange)

Peg – Janelle Monáe (A számolás joga, Holdfény)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás