promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mary előzetes: Ígéretesnek tűnik Gary Oldman horrorfilmje
Borítókép:  Hollywood Reporter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ettől a filmtől nem csak tengeri beteg leszel.

[[adv]]

Gary Oldman figyelme és ideje elég sokfelé osztódik a közeljövőben. David Fincher rendezővel készíti el a Mank-et, amiben az 1941-es Aranypolgár forgatókönyvíróját, Herman J. Mankiewiczet alakítja, de tervben van saját rendezésű filmje, a Flying Horse című életrajzi drámája is.

Azonban befutott Michael Goi Mary című horrorfilmjének előzetese, melyben ugyancsak az Oscar-díjas színész alakítja a főszerepet Emily Mortimer oldalán. A történet szerint David (Gary Oldman) aukción vesz egy hajót, amivel tengeri utazásra indul a családjával. Az út során azonban furcsa dolgok történnek, és egyértelművé válik, hogy a hajón valami gonosz erő uralkodik.

Maga a sztori nem tűnhet érdekesnek, sem korszakalkotónak, de mikor megláttam, hogy a forgatókönyvet az az Anthony Jaswinski írja, aki korábban A zátony című cápahorror szkriptjét készítette, már elkezdett érdekelni a dolog. A rendezőnek, Michael Goi-nak ez lesz az első egészestés filmje, eddig operatőrként tevékenykedett főleg sorozatokban, mint például az Amerikai Horror Storyban, a Salemben és A mentalistában.

A Mary-t október 11-én mutatják be Amerikában, arról egyelőre nincs információ, hogy itthon is bemutatják-e, és ha igen, kinek a forgalmazásában. Addig is, íme az előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás