promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hazai mozikban is első lett a Hobbs & Shaw
Borítókép:  Daniel Smith - Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reklámozták is rendesen, meg hát eléggé Halálos iramban rajongó nemzet vagyunk.

[[adv]]

A spin-off film Amerikában is letaszította Az oroszlánkirályt a trónról, és nálunk is simán alap volt, hogy első lesz. Bár a tengerentúli 60 milliós nyitóhétvégéje nem lett túl izmos (mint a két főszereplő), de világszinten azért összeszedett 180 millió dollárt. Mi ehhez 89 ezres hétvégi nézőszámmal járultunk hozzá, ami bizony elég jó. Össznézőszámban talán már át is lépte a 100 ezret az alkotás itthon.

Az oroszlánkirály sem panaszkodhat, mivel  40 ezer 464 mozizó így is kíváncsi volt rá, így ezüstérmes. Közben átlépte 195 millió dollárral az egymilliárdos határt. Ehhez 282 ezer 980 magyar néző járult hozzá eddig. Tényleg most már csak az lesz meglepő, ha majd egy élőszereplős Disney nem lesz a milliárdos klub tagja.

A kis kedvencek titkos élete 2 még mindig nagyon megy itthon, pedig már nagyon rég volt a premier. Bronzérmes 21 ezer 726 nézővel. Amerikában ez már rég kiesett a top 10-ből, nálunk meg a Toy Story 4-nek lett ez a sorsa. A második felvonás össznézőszáma eléggé bámulatos nálunk, 363 ezer 759 fő. Ezzel már félmilliárd forintot kalapoztak neki össze itthon.

A top 10 további tagjai sorrendben: Pókember: Idegenben, Pompon klub, Übergáz, Velence vár (ez premieres volt, itt az előzetese), Anna, Fehér éjszakák (amit végre sikerült megnéznem), és az Aladdin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás