promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Hobbs & Shaw taszította le Az oroszlánkirályt
Borítókép:  Daniel Smith/Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 60 milliós tengerentúli nyitóvége. Nem jó, de nem is tragikus.

[[adv]]

Persze nem kellene versenyeztetni a Hobbs & Shawt a Halálos Iramban filmekkel, mert akárhogy is nézzük, ez tényleg egy spin-off. Dwayne Johnson és Jason Statham izompárosa mindenesetre letaszította Az oroszlánkirályt a trónjáról Amerikában a 60,8 milliós bevételével. Világszinten 180,8 millió dollárt termelt az alkotás, szóval még nem hozta vissza a gyártási költséget. Itt is nyitva voltak a pénzcsapok, mivel a Hobbs & Shawt 200 millióból rakták össze.

Az oroszlánkirály már hátradőlve dőzsöl. Így is második a maga 38 milliójával, összbevételben meg már 1 milliárd 195 millió dollárnál tart.

Tarantino friss alkotását, a Volt egyszer egy... Hollywoodot még csak Amerikában élvezheti a közönség, nálunk pedig augusztus 15-én lesz a premier. Szóval világbevételről itt még nem beszélhetünk, csak is amcsi bankókról. Hétvégén 20 milliót hozott, a tengerentúli összbevétele pedig 78,8 millió dollár eddig.

A lista ezután így néz ki, már 10 millió alatti hétvégi bevételekkel: Pókember: Idegenben, Toy Story 4, Yesterday, The Farewell, Préda, Aladdin, Annabelle 3.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás