promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már valamit hozott magával a Disney-Fox egyesülés: veszteséget
Borítókép:  Elizabeth Brockway/The Daily Beast
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most még a legegyszerűbb utat választják, ráfogják az új X-Men filmre.

[[adv]]

Akik féltek a Disney-Fox egyesüléstől, azok nagyon jól tették, mert a Mickey egér fülű bagázs mindenben a profitot fogja keresni, amiben pedig nem látja a potenciált, az a projekt megy a süllyesztőbe. Ki is mondták, hogy az X-Men franchise-zal nekik aztán semmi kedvük foglalkozni.

Bob Iger kénytelen volt rossz híreket közölni a befektetőkkel, vagyis hogy a felvásárolt Fox a negyedévet egy laza 170 milliós buktával kezdi, így a Disney profitja is zuhant 28 százalékot tavalyhoz képest.

Tudjuk jól, hogy működik az efféle dolog egy tulajdonos, vagy akár kormányváltásnál is: mindent rá kell fogni az előző vezetésre. Elsősorban itt az X-Men: Sötét Főnixet hibáztatja a Disney, ami 200 milliós költségvetése ellenére 252 millió dollárt tudott összekalapozni világszinten. Ugyebár itt még rengeteg rejtett költség van, így a film sehogysem térült meg. Bár az meg elég vicces, hogy hirtelen erre fognak mindent.

Bob Iger ígérete szerint most egy-két évnek el kell telnie, amíg rendbe szedik a Fox filmes részlegét, de meg fogják állítani a pénzkidobást.  

A stúdió az Új mutánsoktól is fél, így mindenképpen babrálnak rajta egy kicsit, azonban be fogják mutatni elvileg jövőre. Én nem mondok semmit, mert már 2017 óta tolódik a premier.

Simon Kinberg producer azt mondta, hogy az újraforgatási munkálatokkal vannak elfoglalva, amihez nehéz összehozni a színészeket, de az alkotást mindenképpen szeretnék viszontlátni a mozivásznon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás