Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalosan bejelentették, hogy ki rendezi a Venom 2-t

Hivatalosan bejelentették, hogy ki rendezi a Venom 2-t

Zene, Film & Kultúra

Hivatalosan bejelentették, hogy ki rendezi a Venom 2-t

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:00

A három jelölt közül végül Andy Serkis-t választotta a Sony.

A Sony-nál három rendező neve is felmerült a Venom 2 dirigálása kapcsán. Az elsődleges kiszemeltjük Andy Serkis volt, aki már bizonyította, hogy mennyire ért a CGI-hoz, hiszen A hobbit-trilógia társrendezője, és a Maugli: A dzsungel legendája rendezője volt. Emellett a stúdió Travis Knight-ban (Űrdongó) és Rupert Wyatt-ban (A majmok bolygója: Lázadás) gondolkodott.

Csak azért is biztosra vehettük már az elejétől kezdve, hogy Serkis kapja meg végül ezt a feladatot, mert a főszereplő, az Eddie Brock-ot alakító Tom Hardy nemrég az Instagram oldalára töltött fel egy képet a rendezőről. Nem sokkal később a színész törölte ezt a bejegyzését, valószínűleg a stúdiótól szóltak neki, hogy legalább a hivatalos bejelentést várja meg.

Ami most meg is történt! Ezt maga Andy Serkis is megerősítette saját Instagram-oldalán, és ezt írta hozzá:

„Tényleg megtörténik. Érzem, hogy a szimbióta gazdatestre talált bennem, én pedig készen állok a kalandra. Alig várom! Készen állsz, Tom Hardy?”

A film forgatási munkálatai a stúdió tervei szerint idén novemberben kezdődnek meg, és előreláthatólag 2020. október 2-án kerül a mozikba.

Borítókép: Bleeding Cool