promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összegyűjtöttük a Bosszúállók: Végjáték kimaradt jeleneteit
Borítókép:  Truthout
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jó kis extra tartalmak, némelyik akár benne is maradhatott volna a filmben.

[[adv]]

A Bosszúállók: Végjáték augusztus 13-án jelenik meg DVD-, BD- és UHD változatban a tengerentúlon, és itthon sem kell már sokáig várnunk, a film hazai megjelenése szeptember elejére várható. Az talán nem titok, hogy lemezeken rengeteg extra tartalom lesz látható, többek között bakiparádé, audiokommentár a Russo-testvérekkel és a forgatókönyvírókkal, egy Út a Végjátékhoz werkfilm, valamint egy Stan Lee-ről szóló kisfilm.

Emellett hat kimaradt jelenetet is láthatunk majd, ami a film kibővített mozis változatába sem került bele. Ezeket gyűjtöttük most össze.

1. Goji Berries

Ez egy igencsak rövid jelenet, amiben Tony-t és Pepper-t láthatjuk a konyhában. Érthető, hogy miért nem került bele a végső vágatba, a történet szempontjából nem sok szerepe van, bár nem ezen a kemény fél percen múlt volna.

2. Bombs on Board

Ugyancsak egy rövid kimaradt jelenet, amiben Rhodey és Amerika kapitány arról beszélgetnek, hogyan került a Tesseract az óceánba. Mire Rhodey egy abszolút jogos kérdést tesz fel a kapitánynak...

3. Suckiest Army in the Galaxy

Néhányan arra panaszkodnak, hogy a Végjáték első harmadában túl sok a dráma és a depressziózás. Ez a kimaradt jelenet egy kicsit talán feldobta volna a film eleji hangulatát. És ahogy Tony reagál Mordály beszólására, óriási!

4. You used to frickin' live here

Maradunk Mordálynál, aki Asgard-ban kérdőre vonja Thort, hogy miért az utcán vizel. Thor válasza zseniális. Nekem mondjuk bőven elég, sőt még sok is volt az a mennyiségű, Thorhoz köthető poén, ami végül bekerült a filmbe, szóval ez nekem nem hiányzott volna.

5. Tony and Howard

A film egyik legjobb pillanata Tony-hoz és az apjához, Howard-hoz köthető, mikor találkoznak a 70-es években. Ezt vitte volna tovább ez a jelenet, amiben Howard állást ajánl a Potts-ként bemutatkozó Tony-nak, de ő visszautasítja, mondván:

„Kissé elfoglalt leszek a jövőben”.

6. Avengers take a knee

Na, ez egy nem könnyű jelenet! Már maga a filmnek azon része, mikor Tony meghal, és utána az MCU hősei és fontosabb karakterei összegyűlnek, hogy közösen búcsúzzanak el tőle, azt is elég nehéz végigülni könnyek nélkül. De ez a kimaradt jelenet, ez mindent visz! Itt azt láthatjuk, ahogy a hősök tiszteletüket fejezik ki a halott Tony előtt közvetlenül a csata után.

„Ez egy gyönyörű jelenet megindító alakításokkal, Tony Stark temetése előtt forgattuk le. A temetésjelenet végül jobban illeszkedő és érzelmesebb reflexióvá vált számunkra Tony halála kapcsán”

– mondta el a kimaradt jelenetről Joe és Anthony Russo. Mellékesen a jelenetben azt is láthatjuk, hogy Gamora nem lett Vasember csettintésének áldozata.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás