Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Hobbs & Shaw taszította le Az oroszlánkirályt

A Hobbs & Shaw taszította le Az oroszlánkirályt

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.08.05. 10:40

 60 milliós tengerentúli nyitóvége. Nem jó, de nem is tragikus.

Persze nem kellene versenyeztetni a Hobbs & Shawt a Halálos Iramban filmekkel, mert akárhogy is nézzük, ez tényleg egy spin-off. Dwayne Johnson és Jason Statham izompárosa mindenesetre letaszította Az oroszlánkirályt a trónjáról Amerikában a 60,8 milliós bevételével. Világszinten 180,8 millió dollárt termelt az alkotás, szóval még nem hozta vissza a gyártási költséget. Itt is nyitva voltak a pénzcsapok, mivel a Hobbs & Shawt 200 millióból rakták össze.

Az oroszlánkirály már hátradőlve dőzsöl. Így is második a maga 38 milliójával, összbevételben meg már 1 milliárd 195 millió dollárnál tart.

Tarantino friss alkotását, a Volt egyszer egy... Hollywoodot még csak Amerikában élvezheti a közönség, nálunk pedig augusztus 15-én lesz a premier. Szóval világbevételről itt még nem beszélhetünk, csak is amcsi bankókról. Hétvégén 20 milliót hozott, a tengerentúli összbevétele pedig 78,8 millió dollár eddig.

A lista ezután így néz ki, már 10 millió alatti hétvégi bevételekkel: Pókember: Idegenben, Toy Story 4, Yesterday, The Farewell, Préda, Aladdin, Annabelle 3.

Borítókép: Daniel Smith/Universal Pictures

Legolvasottabb hírek