promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevin Conroy visszatér Batmanként
Borítókép:  CBR
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész ezúttal nem csak a hangját adja, ő alakítja majd Bruce Wayne-t a Végtelen Világok Krízisében.

[[adv]]

Hatalmas sikernek örvendenek a DC televíziós sorozatai, éppen ezért a szériákat sugárzó CW-csatorna úgy döntött, hogy az Arrowverse decemberben az öt felvonásból álló Végtelen Világos Krizíse crossoverrel fog bővülni, amiben a Zöld Íjász, Flash, Supergirl és a A holnap legendái csapata lesznek összeeresztve, hogy visszaállítsák a rendet és a békét az univerzumban. A crossover epizódjai a DC sorozatokon belül fognak elhelyezkedni, és ez meghatározó lesz némelyik karakter sorsára nézve.

A crossoverben feltűnik majd Tyler Hoechlin is, mint Superman, Elizabeth Tulloch, mint Lois Lane, továbbá a Supergirl-ben bemutatkozott Jon Cryer Lex Luthorként, LaMonica Garrett, mint a történet gonosztevője, a Monitor, és Brandon Routh, aki a 2006-os Superman visszatérben alakította a kriptoni hőst. (A történetben néhány karakter több alternatív megfelelőjével is találkozunk majd, így talán nem olyan zavaros a két Superman.) De ha ez még nem lenne elég, hivatalosan is bejelentették, hogy Kevin Conroy is részt vesz a projektben, mint a megöregedett Bruce Wayne.

Kevin Conroy nagyon sok rajongó számára az egyetlen, és igazi Batman. A színész először a Batman: A rajzfilmsorozatban adta a köpenyes igazságosztó hangját, azóta pedig számos animációs filmben, sorozatban és játékban is megszólaltatta már a Sötét Lovagot. Viszont ez egy hatalmas dolog lesz a rajongóknak, hiszen először láthatjuk Conroy-t ténylegesen a Gotham-i milliárdos bőrébe bújni.

A Végtelen Világok Krízise december 8-án kezdődik a Supergirlben, majd végighalad az Arrowverse többi sorozatán. A Batwoman után majd a The Flash és az Arrow következik, és végül a DC's Legends of Tomorrow-ban zárul január 14-én.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás