Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A tökéletes Penge mellé bejelentkezett a tökéletes rendező is

A tökéletes Penge mellé bejelentkezett a tökéletes rendező is

Zene, Film & Kultúra

A tökéletes Penge mellé bejelentkezett a tökéletes rendező is

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:45

A rendező már a Wesley Snipes-féle Pengében is dolgozott.

Az idei Comic Con egyik, ha nem a legnagyobb meglepetése kétségkívül az volt, amikor a Marvel bejelentette, hogy Penge is csatlakozik az MCU-hoz, és hogy a vámpírvadászt a kétszeres Oscar-díjas színész, Mahershala Ali fogja alakítani. Kevin Feige, a Marvel elnöke a Variety-nek mondta el, hogy miért Ali a tökéletes választás a szerepre.

A tökéletes Penge mellé pedig most bejelentkezett a tökéletes rendező is, méghozzá David Leitch személyében. Hogy miért lenne ő méltó rá, hogy a Fénybenjáró új kalandját dirigálja? Mert az utóbbi évek munkáit nézve már bizonyította tehetségét a nagköltségvetésű akciófilmek terén, gondoljunk csak a John Wickre, a Deadpool 2-re, vagy az éppen mozikban látható Halálos iramban: Hobbs & Shaw-ra.

Emellett pedig ne felejtsük el, hogy miből lett a cserebogár, hiszen Leitch annak idején kaszkadőrként kezdte azóta felfelé ívelő karrierjét Hollywood-ban, és többek között az 1998-as Wesley Snipes főszereplésével készült Pengében is dolgozott.

"Imádon Pengét. És egyébként ez volt az egyik első kaszkadőr munkám, az eredeti Wesley Snipes-féle film. Kaszkadőr voltam abban a filmben, benne voltam a vér klubban. Emlékszel arra a jelenetre? Igen, táncoltunk az újrahasznosított speciális effektus vérben. Óriási volt."

- nyilatkozta a Screen Rant-nak Leitch.

A magam részéről nagyon örölnék, ha ő rendezné az MCU Pengéjét, de ha ez így is lenne, akkor is csak évekkel később lehetséges, hiszen a rendező a következő időszakban elfoglalt lesz az Ubisoft közkedvelt videojátékának feldolgozásával, a The Division-val, amelyben Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain lesz a főszereplő, emellett ő dirigálja majd az Undying Love című képregényadaptációt is.

Borítókép: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP