Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ed Sheeran sem kéri le a csillagokat a Szigeten

Ed Sheeran sem kéri le a csillagokat a Szigeten

Zene, Film & Kultúra

Ed Sheeran sem kéri le a csillagokat a Szigeten

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:00

Meg hát a gázsija is kevesebb, mint mondjuk a Foo Fightersnek.

Már nincs sok hátra, augusztus 7-étől egy teljes hétig dübörög a Sziget Fesztivál, ahol ismét sikerült bezsúfolni nem csak a nagy, de a kisebb színpadokat is világsztárokkal. Kádár Tamást, a Sziget főszervezőjét meg is hívta az RTL Klub Reggeli című műsora, ahol beszélgettek kicsit a részletekről.

Itt rögtön felhozódott a re:pohár program, amivel nekem tavaly azért voltak problémáim, mert akadt pár hely, ahol nem tudtam visszaváltani. Erre remélem most már jobban fel fognak készülni. Begördült a papír szívószál is, aminek a témájával foglalkoztam is régen a McDonald's kapcsán, mivel utálták az emberek, de hát ez van, ezt kell szeretni. Szóval, ha nem tudsz meglenni szívószál nélkül, akkor ilyet fogsz kapni.

Persze a videóban kitértek a sztárok speciális kérésére is, ahol Tamás tréfásan meg is jegyezte, hogy volt már rosszabb, de nincs is tele a névsor kényeskedő előadókkal. Szigetes karrierje során mindenesetre a legnehezebb dolguk Prince-szel volt eddig. Ed Sheeran első ránézésre nem tűnik problémás előadónak szerinte, de hát majd a helyszínen kiderül.

A Foo Figtersnek már volt egy érdekes kérése, de nem spoilerezek el semmit, a videóból kiderül, hogy mire is vágynak Dave Grohlék. 

Érdekesség még, hogy a mostani utolsó nap annyira durvára sikerült, hogy a Nagyszínpad aznapi költségvetése annyira jött ki, mint a 2016-os Sziget teljes heti Nagyszínpados gázsija. Hát igen, elszabadultak az árak.

Borítókép: Sziget offical