promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön A Simpson család mozifilm folytatása
Borítókép:  Screen Rant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A széria és a mozifilm alkotója megnyugtatott mindenkit, hogy lesz új Simpson család mozifilm.

[[adv]]

Bevallom őszintén, nem követem A Simpson család-sorozatot, de a 2007-ben bemutatott mozifilmet már tucatnyiszor láttam. És mindig, mikor a stáblistás jelenetben Maggie kimondja az első szavát, hogy:

„Folytatás?”

akkor helyeslően bólintok, hogy igen, jöhet. És biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan várják ugyanígy a bejelentést. De még mielőtt azt mondaná bárki is, hogy a Fox felvásárolta a Disney-t, és ők biztos nem terveznek a Simpson családdal, azok számára van egy örömhírem. A sorozat és a mozifilm alkotója, Matt Groening ugyanis a Comic-Conon nyilatkozott a rajongóknak a sequel-ről:

„A Simpson család-film kicsinált minket. Egyszerre dolgoztunk két évadon, és mellette a mozifilmen is. De imádtuk, és mostanra majdnem felépültünk. Az pedig biztos, hogy valamikor elkészült az új Simpson család-film. A Disney akar valamit a pénzéért.”

Vagyis az Egérgyárnak komoly tervei vannak a sárgaságban szenvedő, Springfield-i figurákkal. Végülis 2007-ben az első mozifilm 527 millió dollárt termelt a 75 milliós költségvetéshez képest. Őrültség lenne a Disney-től, ha kihagyna egy ilyen ziccert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás