promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyszerűen imádjuk A kis kedvencek titkos élete 2-őt
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ettől függetlenül Az oroszlánkirály áll az első helyen a hazai mozis listán.

[[adv]]

Minden héten hozom nektek a box office híreket, és esküszöm arra voltam a legjobban kíváncsi, hogy mi a helyzet A kis kedvencek titkos élete második felvonásával itthon. Amerikában annyira nem csípik, hogy már a top 10-ből is kiesett, nálunk azonban maradt a második helyen.

Hétvégén 26 ezer 826 ember ült be rá, és eddig 325 ezer néző volt kíváncsi a kisállatos kalandra. A tengerentúlon a Toy Story 4 az úr animációs film téren, itt azonban már csak 3 ezer 788 ember tévedt be rá.

Természetesen akárcsak Amerikában, itt is Az oroszlánkirály az aranyérmes. Nálunk csaknem 64 ezer néző volt kíváncsi a Disney új feldolgozására. Két hét alatt hozta össze a 962 millió dolláros összbevételt, és ott áll a milliárdos klub kapujában.

A bronzérmet a Pókember: Idegenben szerezte meg 18 ezer 726 nézővel. Azt már biztosan sokan tudjátok, de aki nem, annak jelzem, hogy a film átlépte az egymilliárd dolláros bevételt. Ez azért fontos, mert a Sonynak az volt a kikötése, hogy csak akkor készítheti el a Marvel a folytatást, ha ez a kikötés teljesül. Fel lehet lélegezni, sikerült, a hazai mozizók is nagyon szépen kivették belőle a részüket, 462 millió forintot kalapoztatok össze neki.

A Pompon klub nálunk premierbe volt, és beesett a negyedik helyre. Hát nem tudom szépíteni, ez a film nyugdíjas pompon hölgyekről szól. Anyukámnak biztosan nagyon fog tetszeni, ha egyszer megmutatom neki. Megőrül az ilyen gagyiságokért. Csak azért mondom, hogy ne tegyétek fel a kérdést ki ül be ezekre, van közönsége.

Amerikában Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy… Hollywood volt premierbe, amivel a kultikus rendező a legjobb nyitányát produkálta 40,4 millió dollárral. Nekünk erre még augusztus 15-ig várnunk kell.

A hazai toplista további része így néz ki: Übergáz, Anna, Annabelle 3, Aladdin, Toy Story 4, Csaló csajok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás