promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen valódi felvétel szerepel Az oroszlánkirályban
Borítókép:  Disney Enterprises
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új változatba becsempésztek egy snittet, ami tényleg valódi, és a rendező meg is mutatta. 

[[adv]]

Gondolom már sokan mennek is visszakövetelni a pénzüket emiatt. Az oroszlánkirály a negatív kritikák ellenére nagyot megy, és nemsokára át is lépi az egymilliárd dolláros bevételt. Igazából lassan már csak arról kellene cikkezni, ha valamelyik élőszereplős Disney film nem lépi át, mivel az lesz a meglepőbb.

Az is sok kérdést vetett fel, hogy most Az oroszlánkirály friss változata micsoda? Nevezhetjük élőszereplősnek egyáltalán? Ezen a rendező, Jon Favreau is gondolkodott, mivel nincsenek kamerák, nincsenek igazi állatok, csak szakemberek összehangolt munkája, akik egy iszonyatosan látványos CGI-mennyországot hoztak össze.

Favreau persze animációs filmnek nem akarta nevezni, szóval Hollywood még nem tudta megtalálni, hogy mi is ez a műfaj. Kutassatok ki neki valami nevet, és küldjétek el nekik, örülni fognak biztosan.

Jon Favreau közben vicceskedett egyet, és beletett a filmbe egy valódi felvételt, amit meg is osztott az Instagramján, amit ide kattintva értek el. Ha nem lenne ismerős, ez a film legelső képe, vagyis hát gyakorlatilag snittje. 

„Belecsempésztem ezt az egy felvételt, amit Afrikában rögzítettünk, hogy kiderüljön, valaki ki fogja-e szúrni.”

Hát, Favreaunak kellett lelőni a poént, szóval nem vette észre senki. Ez is azt bizonyítja, hogy Az oroszlánkirály milyen bivaly erős látványban. Ez az erénye repíti előre, mert a réginek a hangulatát sosem fogja tudni visszaadni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás