promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bemutatjuk a SZIN legnevesebb fellépőit!
Borítókép:  SZIN offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét dübörög egész Szeged augusztus 28-tól 31-ig.

[[adv]]

Magyarország legnagyobb múltú fesztiválja ismét kész gondoskodni arról, hogy augusztus végén se unatkozzunk. Bár a The Prodigy Keith Flint sajnálatos halála miatt lemondta a fesztivált – ami teljesen érthető –, azonban így sem fogunk óriási nevek nélkül maradni.

Fellép, többek között a holland származású DJ, zenei producer, a világ legjobb DJ-i között számon tartott, a DJ Mag Top 10-ben évek óta biztos helyet foglaló Nick van de Wall, azaz Afrojack. Nick számtalan EDM-himnuszt tett le az asztalra, és most is egy mindenkit megmozgató szettel fog érkezni.

Visszatér hazánkba a brit electro és dancepop csapat, vagyis a Clean Bandit. A különböző releváns slágerlistákon töretlenül élmezőnyben járó banda Rather Be című száma 2015 februárjában az 57. Grammy díjkiosztón megkapta a legjobb dalnak járó díjat, de nagyon nehéz vitatkozni azon, melyik a legnépszerűbb daluk, mivel rengeteg van. A mostani fellépésük a klasszikusok mellet a legújabb What is love? című albumuk dalai lesznek majd az előtérben.

Érkezik a SZINre a spanyol származású, de Berlinben élő, mindössze 28 éves Alvaro Soler is, akivel itt találkozhat először élőben a hazai fesztiválközönség. A barcelonai Soler spanyolul megírt, latinos hangulatú tánczenéi azonnali közönségsikernek örvendtek, legismertebb dala a Sofia hetekig szerepelt a magyar slágerlisták élén is. Vicces, mert a ToronyTube első részében azt hittem ezt egy kislány énekli. Tavaly ősszel közben megjelent Alvaro Soler legújabb albuma, a Mar De Colores, amiből szintén kapunk majd jó pár szerzeményt élőben.

Szegedre tart a techno lemezlovasok thai hercegnője, Nakadia is, és visszatérő vendég a fergeteges bulikat produkáló Dubioza Kolektiv.

Hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép fel a Tomorrowland, az Ultra Music Festival és a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci. Jay Hardway neve is ismerős kell legyen a hazai rajongóknak, aki olyan ikonokkal dolgozott együtt mint például Martin Garrix.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás