promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wesley Snipes megvédte az új Pengét
Borítókép:  Diyah Pera - New Line Cinema
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen nem mindenki elégedett azzal, hogy a mostani Marvel-univerzum megbolygatja a Penge filmeket.

[[adv]]

A San Diego-i Comic Con-on bejelentették a Marvel negyedik fázisának a filmjeit, illetve sorozatait, amibe óriási meglepődésre a Penge is bekerült. Ennek természetesen elég sokan örültek, viszont sokaknál ki is verte a biztosítékot, mivel tudják, hogy az alkotás így biztosan nem lehet majd korhatáros. Hát igen, ha Penge a mostani Marvel-moziuniverzum része lesz, akkor bizony elfelejthetjük a durvulást. Ennek mondjuk én se örülök.

Mahershala Alit viszont én is védelmembe veszem, mert tényleg tökéletes választás a szerepre. Ráadásul ő hívta fel Kevin Feige-éket a második Oscar-díja után, hogy neki bizony kell Penge szerepe, és jó is lesz benne.

Ezt Wesley Snipes is így látja, aki védelmébe vette a franchiset, de elsősorban Alit a ComicBook-os nyilatkozatában:

„Néhány Fénybenjáró elvesztette a fejét, de nyugalom. Meglepetésként ért ez az egész. Azonban így működik a szórakoztatóipar. Rajongója vagyok a Marvel-moziuniverzum csapatának, béke nekik. Tiszteletem Stan mesternek. Gratulálok Mahershala Alinak, aki csodálatos művész, béke neki. Alig várom, hogy újra láthassam a vásznon. Ha minden együtt áll, talán egyszer együtt is dolgozhatunk. Köszönöm a rajongóknak, óriási ez a szeretet, ami felőlük árad, hálás vagyok ezért a hatalmas támogatásért.”

Snipes a maga módján nagyon lazára vette a figurát, de hát a lényeg, hogy üdvözölte az új Fénybenjárót, és remélhetőleg ezzel a rajongókat is megnyugtatta.

Mahershala Ali egy zseni, és imádja is a karaktert, nekem tényleg csak egy bajom van, hogy korhatáros filmben szeretném ezt viszontlátni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás