promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Russo testvérek már meg is köszönték Cameron gratulációját
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Cameron, még mindig te vagy a király!

Valahogy éreztem, hogy a Bosszúállók: Végjáték, aminek folyamatosan figyelnem kellett a meccselését az Avatarral, pont akkor fogja átvenni az uralmat, amikor nekem nem kell dolgoznom. De hát ez Murphy törvénye, és a kollégám meg is hozta nektek a jó hírt, hogy innentől kezdve a Bosszúállók: Végjáték a legtöbb bevételt hozó film a világon.

Az Avatar anno 2 milliárd 789,7 millió dollárnál állt meg, míg a Végjáték 2 milliárd 790,6 milliót hozott a konyhára eddig. Ez a szám már csak nagyon minimálisan fog nőni.

Na, azért azt tegyük hozzá, hogy a Végjáték kicsit erőlködött is ezért, mert csak azért is újra moziba küldték a bővített nyolc perces verziót. A film nem lett újravágva, csupán a stáblista után kaptunk pár kimaradt jelenetet, valamint az alkotók megemlékeztek Stan Leeről is. Csalás ez egy kicsit? Egy kicsit, de elnézzük.

Hollywoodban szokás ilyen esetben gratulálni, mindenki szokott, és James Cameron a Titanic után is megtette az Avatar esetében, és igen csak stílusos módon.

A Végjátékért is felelős Russo testvérek nem tudták magukban tartani, hogy bár övék az első hely, de Jim Cameron miatt szerettek bele a filmekbe. Hozzáteszik azt is, hogy hálával tartoznak neki azért, hogy inspirálta őket, és már várják a következő nagy dobását.

A kép nagyon aranyos, amiben a Russo testvérek Cameron filmjein ülnek a moziban, és mindegyikre csak egyszerűen azt tudják mondani:

„Szent sz.r!!!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás