promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő játssza majd Elvis Presley-t – erre nem számítottunk
Borítókép:  Closer Weekly
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A többi jelölt mellett nem hittem volna, hogy végül ő fogja alakítani a rock 'n' roll királyt.

Nemrég hírt közöltünk róla, hogy A nagy Gatsby-t és a Moulin Rogue-t is rendező Baz Luhrmann Elvis Presley fiatalkoráról és felemelkedéséről készít zenés életrajzi filmet.

A Király szerepére öt potenciális jelölt volt, de a legesélyesebbek a One Direction együttes énekese, Harry Styles (Dunkirk), és a Baby Driver-ből ismert Ansel Elgort voltak. Ehhez képest a rendező mégis Austin Butler-t választotta ki, akit legközelebb Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjében, valamint Jim Jarmusch The Dead Don't Die című zombis vígjátékában láthatunk.

„Tudtam, hogy nem fogom jól megcsinálni ezt a filmet, ha nem tökéletes a szereposztás, ezért egy olyan színészt kerestünk, aki nemcsak a páratlan sztár egyedülálló, természetes mozgását és vokális tulajdonságait képes felidézni, hanem a művész belső sebezhetőségét is. Megtiszteltetés volt számomra egy ilyen tehetséggel találkozni. Hallottam már Austin Butlerről a Broadway-en látható The Iceman Cometh-ben Denzel Washington oldalán, a screening testnél és a zenés próbán pedig már egyértelműen tudtam, hogy megtaláltam azt, aki megtestesítheti a világ egyik legikonikusabb zenei alakját”

– nyilatkozta a Deadline-nak Luhrmann.

A filmnek egyelőre nincs kitűzött premierdátuma, a tervek szerint valamikor 2020-ban kezdődhet a forgatása. Austin Butler mellett Tom Hanks is szerepet kap a filmben, aki Elvis menedzserét fogja alakítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás