promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készül az Elvis-film – Ők játszhatják a Királyt
Borítókép:  nme.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sajtóértesülések szerint két igazán esélyes színész közül valamelyik játszhatja el Elvis Presley-t.

Hollywood folyamatosan ontja magából a filmeket, amelyek a történelem legikonikusabb zenészeinek életét dolgozzák fel. A tavaly berobbant Bohém rapszódia, a mozikban jelenleg is futó Rocketman és az elvileg jövőre debütáló, David Bowie életét bemutató Stardust után Baz Luhrmann Elvis Presley-ről szóló filmje lehet a következő, amire kötelező lesz jegyet váltani.

A projektről eddig annyit lehetett tudni, hogy javarészt Ausztráliában fogják forgatni, és hogy a Király fiatalkorát, felemelkedését és a világra gyakorolt hatását fogja bemutatni. Emellett a film fontos szála lesz az énekes és menedzserének, Colonel Tom Parker közti viszonya. Erre a szerepre nemrég írt alá Tom Hanks.

Az, hogy magát Elvist ki játssza majd, mindezidáig homály fedte, és most is csupán esélyeseket tudunk felmutatni, de nem is akárkiket!

A Hollywood Reporter értesülései szerint a One Direction énekese, Harry Styles (Dunkirk), és Ansel Elgort (Baby Driver) az elsőszámú jelöltek a szerepre, de mellettük olyan nevek is felmerültek, mint Aaron Taylor-Johnson (Kick-ass), Austin Butler (Shannara – A jövő krónikája) és Miles Teller (Whiplash).

Ezek után kíváncsiak vagyunk, végül melyikük lesz az, aki a Rock ’n’ Roll Királyának bőrébe bújhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás