promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így fognak kinézni a Sith-osztagosok a Star Wars 9-ben
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sith-katonák vagy az Uralkodó személyes testőrei?

Folyamatosan érkeznek az infómorzsák a december 19-én debütáló Staw Wars: Rise of Skywalker-hez. A Skywalker-sagat lezáró 9. epizód első trailere áprilisban futott be a rajongók nagy örömére, ami ugyan nem mutatott sokat a történetből, de amire mindenki felkapta a fejét, az a trailer végén hallható ördögi kacaj, ami Darth Sidious-hoz, vagyis Palpatine-hoz köthető. Később a film rendezője, J.J. Abrams megerősítette, hogy Ian McDiarmid vissza fog térni az Uralkodó szerepében.

A trailer bemutatása előtt egy hónappal kikerült az internetre egy plakát a 9. részhez, ami elég rossz minőségű, és egyáltalán nem biztos, hogy hivatalos. A grafika mindenesetre néhány új karaktert is ábrázol, mint például a plakát alján sorakozó vörös páncélzatú rohamosztagosokat.

A Lucasfilm most megerősítette, hogy ezek a katonák benne lesznek a filmben, és életnagyságban is megcsodálhatjuk őket a július 18. és 21. közötti San Diego-i Comic Con-on. Még a nevükre is fény derült: Sith Troopers, azaz Sith-osztagosok.

Ez megint egy olyan infómorzsa, ami beindíthatja a rajongók fantáziáját. Mert mire utalhat az elnevezés? Lehet, hogy ők lesznek az Uralkodó személyes testőrei, mint Az utolsó Jedik-ben a Snoke Legfőbb Vezért védelmező praetoriánus gárda? De az sem tartom kizártnak, hogy ez egy olyan elit-osztag, ami a Sötét Oldalt használó, Erőérzékeny emberekből áll. Hiszen gondoljunk bele, hogy a Klónok Háborúja után, a tisztogatások idején az Uralkodó Inkvizítorokat küldött szerte a galaxisba, hogy felkutassák és megöljék a 66-os parancsot túlélő, bújkáló Jediket. Szerintem ez egy érdekes újítás lenne.

Az Uralkodónak ott lennének a Sith-osztagosok, Kylo-nak pedig a Ren Lovagjai. Ha a Fény oldalán is lenne egy ilyen Erőérzékenyekből álló sereg, akkor egy komoly összecsapást láthatnánk a 9. részben. Mivel ez az az epizód, ami lezárja a Skywalker-sagat, még létjogosultsága is lenne.

Persze decemberig még rengeteg infó bejöhet a filmről, főleg most a San Diego-i Comic Con-on, és még legalább egy előzetest is fogunk kapni, szóval lassan, de biztosan haladunk a premier felé. Én már alig várom!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás