promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátai meséltek az elhunyt Irigy Hónaljmirigy tagról
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több régi barát is megszólalt az Irigy Hónaljmirigy örökös tagjának, Ambrus Zoltánnak halála után. Volt, aki azt mondta, Ambrus tudta, hogy nagy a baj, de egyáltalán nem kesergett.

Ahogy arról beszámoltunk, ötvennégy éves korában elhunyt az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja, Ambrus Zoltán. A részletekkel kapcsolatban a TV2 Mokka című műsora megszólaltatta a zenekar frontemberét, Sipos Pétert:

„Jött egy hirtelen rosszullét és kórházba került. Több műtéten keresztül próbálták menteni, volt, hogy jobban volt, aztán sajnos megint műteni kellett, megint, és egyszercsak bekövetkezett ez a tragédia.”

Egy régi barátja, Kecskés Péter a Blikknek arról beszélt, hogy látszott rajta, hogy megromlott az egészsége (utalva itt 2005-ös autóbalesetére), de amikor énekelt, mindig ugyanazt az érzést keltette az emberben, mint amikor még a tévében látta. 

Volt, aki azt jegyezte meg, Ambrus Zoltán sosem épült fel igazán a súlyos baleset után.

Míg egy másik ekképp látta Ambrust:

„Sérülése a munkásságára is hatással volt, nem élhette a régi életét. Sokat betegeskedett, nagyon lefogyott. Tudta, hogy nagy a baj, de egyáltalán nem kesergett.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás