promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez lesz a Star Wars legnagyobb fénykard párbaja?
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezek után csak még kíváncsiabbak vagyunk az új Star Wars-ra.

Szó szerint felrobbant az internet, amikor áprilisban megkaptuk a Star Wars: Skywalker kora első előzetesét, amiben a legutóbb a 2005-ös A sith-ek bosszújában látott Ian McDiarmid által megformált Palpatine hallatta ördögi kacaját pár másodpercig, ezzel is elültetve a gondolatot a rajongók fejében, hogy lehetséges, hogy az Uralkodó még mindig életben van.

Mindamellett, hogy milliók várják izgatottan a Skywalker Saga-t lezáró 9. részt, sokan úgy vannak vele, hogy azt a káoszt, amit Rian Johnson Az utolsó Jedik-ben okozott, már nem lehet helyre rakni, mint például, hogy kicsodák Rey szülei. Habár erre a kérdésre már kaptunk választ, miszerint Rey szülei senkik voltak, a rajongókat ez a fordulat jobban kibillentette a nyugalmi állapotukból, mintha kiderül volna, hogy Rey valójában egy Skywalker vagy egy Kenobi. A karaktert alakító Daisy Ridley az Usa Today-nek adott interjújában beszélt arról, hogy végre fény derül a származása körüli rejtélyre.

„J. J. Abrams azt mondta, hogy meg lesz válaszolva ez a kérdés. Szóval a film végére kiderül majd, hogy mi a helyzet.”

A színésznő egy másik, az új trilógiát érő kritikákra is reagált. Abban gondolom, mind egyetérthetünk, hogy a Star Wars filmek egyik, ha nem a legjobb részei a fénykardpárbajok, ami az új epizódokból hiányzik, bár kétségtelen, hogy Luke és Kylo „összecsapása” elég epic volt. Ezzel kapcsolatban Ridley megnyugtatott mindenkit, mert Rey és Kylo Ren között egy olyan gigászi párbajt láthatunk majd, amihez foghatót még soha a Star Wars történetében.

„Óriási küzdelmünk van. Egy hatalmas párharc. És nagyon örülök neki, hogy a Vanity Fair képei mutattak belőle egy kicsit. Óriási párharc. Mintha én egy jobb harcossá váltam volna, a fénykardok pedig fényesebbek, szóval úgy tűnik, mintha fényt lengetnénk, nem is nehéz kardokat.”

Hogy Ridley-nek igaza lesz-e, és valóban a Kylo-val vívott harca lesz a Star Wars eddigi legjobb fénykardpárbaja, azt csak decemberben tudjuk meg. A filmet december 20-tól láthatjuk a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás