promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mark Hamill még többet árult el Dobbu Scay-ről
Borítókép:  Twitter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dobbu Scay szerepe főleg csak a rajongóknak van meg a Star Wars VIII-ból.

Ahogyan az is, hogy a karakternek Mark Hamill kölcsönözte a hangját. Már anno kiszúrták a mindent átszimatoló fanok, hogy Az utolsó Jedik stáblistáján még egyszer szerepel a színész neve.

Dobbu a Canto Bight-i kaszinóbolygó egyik részeg szereplője. Ebben a jelenetben 200 figura jelenik meg, de az övé elég kiemelkedő, mivel direkt vicces jelenetet szántak neki. A karakter úgy be van már nyomva, hogy BB-8-at nyerőautomatának nézi, és ki is tömi zsetonokkal.

A második szerepét Hamill mindig is nyílt titokként kezelte, mivel ő kérte meg Rian Johnsont, hogy eljátszhasson valamilyen animált karaktert, amire a rendező mosolyogva rá is bólintott. Luke Skywalker megformálója persze szerette volna, ha az egész egy easter-egg marad, de végül csak feltették a stáblistára. Most Twitteren még többet titkot leplezett le a részeg figuráról.

„Sokan tévesen tudják, hogy én csak Dobbu Scay hangját kölcsönzöm, azonban a teljes jelenetet én forgattam le motion capture-ruhában egy medicinlabdával, hogy méretezés megegyezzen BB-8-al. Azt hittem nem tesznek rá a stáblistára, és az egész csak egy easter-egg marad.”

Hamill közben elárulta, hogy az Erő-szellemeként tér vissza a Star Wars IX-ben. Persze nem lepődnék meg azon, hogy ha bevállalna megint valami rejtélyes karaktert, ami most már tényleg easter-egg maradna. Persze a rajongók előtt tényleg nem sokáig lehet titkolózni, ha a Star Warsről van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás