Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg érkezik az új Mátrix

Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg érkezik az új Mátrix

Zene, Film & Kultúra

Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg érkezik az új Mátrix

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 08:30

A pletykák pedig arról tesznek említést, hogy már a főszereplő is megvan.

A Mátrix első része mai napig a világ legjobb filmjei között van, és a rajongók még úgy se pártoltak el tőle, hogy a két folytatás nem sikerült túl izmosra. Ott van amúgy még az Animátrix is kiegészítésként, ami tökéletesen foglalja keretbe ezt az univerzumot. Amúgy itt is inkább a lezárás lett elrontva, mint a konkrét trilógia, meg hát a túlbonyolított filozofálgatásra is húzták a szájukat sokan, de nekem még az is elment.

Bár Neo szála valamennyire nyitva maradt, de még az IGN is arról cikkez, hogy megvan az új Mátrix főszereplője. aki a Creed főhőse lesz, vagyis Michael B. Jordan.

Azonban valakik biztosan visszatérnek, és ezek a Wachowski-testvérek. Vagyis már nővérek, de hát ezen nem fogunk összeveszni, és remélem, hogy ők sem sértődnek meg.

Állítólag nem csak az előkészületekben segítenének be, hanem ők is rendeznék meg az alkotást. A forgatókönyvet Zak Penn írja, akinek benne volt a keze az X-Menben és a Bosszúállókban is, de ő írta például Az utolsó akcióhős, vagy a Ready Player One szkriptjét is.

A Mátrixban még nagyon sok potenciál van, és ezt a Warner Brothers Stúdió látja is. Ha nem rontják el, akkor zseniálisan lehetne tovább vinni a franchiset. Reméljük nem fogják!

Borítókép: Warner Bros.