Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már nagyon készül a PLÁZS-ra a Halott Pénz

Már nagyon készül a PLÁZS-ra a Halott Pénz

Zene, Film & Kultúra

Már nagyon készül a PLÁZS-ra a Halott Pénz

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:52

A csapat június 22-én igazi balatoni bulit készül csapni.

A Calzedonia Beach Partyján június 22-én két igazi nagyágyú, a Halott Pénz, majd a Necc Party csapata gondoskodik arról, hogy mindenki egy igazi tombolós éjszakán legyen túl. A Halott Pénz nagyon szereti a helyszínt, így érhető módon nem hagyták ki a 15 éves jubileumi turnéjukból sem.

„Mindig kiemelten kezeljük a Plázsos fellépéseket, szeretünk ott koncertezni. Az eddigi tapasztalataink nagyon jók, reméljük idén is velünk tart a közönség erre a különleges helyszínre. Mi is igyekszünk kihasználni a lehetőséget egy kis lazításra. A vízpart fel tudja tölteni az embert, főleg egy durva fesztiválos időszakban.”

- mesélte Marsalkó Dávid, a zenekar frontembere.

A zenekar március végén jelentette meg legújabb dalát, az "Amikor feladnádot” ami már lassan átlépi a 4 milliós nézettséget és a koncerteken is egyből megkedvelte a közönség:

„Szerencsére nagyon szeretik! Szinte egyből az egyik kedvenccé vált. Mi is mindig nagyon várjuk a koncerteken, hogy eljátszhassuk!”

A Halott Pénz fellépése után a PLÁZS újonnan felépített, hangszigetelt Arénájában folytatódik a buli: az ország egyik legfelkapottabb bulisorozata, a Necc Party ugyanis végre Siófokra is megérkezik, karrierje során először. A Balaton egyetlen Necc Partyja visszahozza a kilenceves és kétezres évek belénk égett dalait, a ma már kínosnak tűnő, de reflexből feltörő rádiós slágereket ugyanúgy, mint a korszak őszintén rajongott pillanatait.

Borítókép: Plázs offical