promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sok minden nem biztos, de az igen, hogy előzményregényt kap Az éhezők viadala
Borítókép:  lionsgate.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még ugyan nincsen címe, de az már bizonyos, hogy előzményregény készül Az éhezők viadalához. A hírt az író, Suzanne Collins kiadója, a Scholastic jelentette be.

Még ugyan nincsen címe, de az már bizonyos, hogy előzményregény készül Az éhezők viadalához, s azt is tudni, hogy az új mű 2020. május 19-én jelenik meg és Panemben játszódik, 64 évvel az eredeti trilógia előtt. A hírt az író, Suzanne Collins kiadója, a Scholastic jelentette be.

Mint az amerikai szerző elmondta, az új regény a Sötét Napokként emlegetett sikertelen lázadás utáni éveket mutatja be, amikor Panem megpróbál talpra állni a történtek után. A posztapokaliptikus regénytrilógiában Panem fiatal lakóit arra kényszerítik, hogy élet-halál harcot vívjanak egymással élő adásban.

A könyveket – Az éhezők viadala, Futótűz, A kiválasztott – több mint 50 nyelvre fordították le és több mint 100 millió példányban keltek el világszerte. Katniss Everdeent, történet főhősét Jennifer Lawrence keltette életre a filmvásznon egy négyrészes mozisorozatban, amely csaknem 3 milliárd dollár (860 milliárd forint) bevételt hozott világszerte.

A sorozatot jegyző Lionsgate stúdió reményei szerint az előzményregény megfilmesítésén is együtt fognak dolgozni Collinsszal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás