promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új plakátot kapott a Volt egyszer egy Hollywood
Borítókép:  Andrew Cooper
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stílusosan megy vissza az időben a sokszereplős plakát.

A filmet mi augusztus 8-án nézhetjük meg először a moziban, azonban néhány szerencsés már láthatta a 72. cannes-i fesztiválon. Bár ki tudja, hogy szerencsések-e, mivel Tarantino még nem igazán elégedett a végeredménnyel. Hiába 2 óra 39 perces az alkotás, sok jelenetet ki kellett belőle hagyni, így a rendező lehet újra fogja vágni a filmet, szóval a cannes-i közönség előfordulhat, hogy nem a végleges verziót látta.

A színész Rick Dalton karakterét Leonardo DiCaprio játssza, míg a dublőre és kaszkadőre, Cliff Booth, vagyis Brad Pitt mindig vele lesz. Bizony, ott van a plakáton Margot Robbie is, aki Sharon Tate karakterét kell, hogy színesebbé tegye. Sokan kritizálták, hogy kevés a szövege a filmben, de ő is megvédte, hogy nem az a lényeg, hogy végigdumálja az egészet.

Tate a valódi életben Roman Polanski filmrendező felesége volt, akivel közös gyermeküket várták. 1969-be megyünk vissza, amikor is Charles Manson hippivezér hívei lemészárolták őt és sok más barátját a villájában.

Ha már 1969, akkor a plakát is retro stílusú, ami nagyon ütősre sikeredett. A szemfülesebbek kiszúrhatják a Charles Mansont alakító Damon Herrimant, de ott van Al Pacino és Kurt Russell is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás