promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarantino lehet, hogy újravágja a Volt egyszer egy Hollywoodot
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A filmet a 72. cannes-i fesztiválon mutatták be, de előfordulhat, hogy nem ez lesz a végleges változat. 

Az újságírók már órákkal korábban sorban álltak, hogy bejuthassanak a film egyetlen sajtóvetítésére, és mindenki odaáig volt érte. Persze akadtak bírálatok is, például hogy Margot Robbie kevés szöveget kapott, aki az alkotásban Charles Manson által később meggyilkot Roman Polanski feleségét alakította. A színésznő megvédte a karakterét, mivel szerinte dialógusok nélkül is vissza tudta adni Sharon Tate-et.

A rendező azonban nem teljesen elégedett a filmmel. Először arról volt szó, hogy be sem mutatják, de hát Tarantino beköltözött a vágószobába, és addig formálta az alkotását, amíg el nem nyerte a végleges formáját. Az első változat 4 óra 20 percre jött ki, ezt vágták meg 2 és fél órásra, pontosabban 2 óra 39 percesre.

Tarantino az IndieWire-nek elmondta, hogy lehet újravágja a Volt egyszer egy Hollywoodot és meghosszabbítja. Többet semmiképpen nem akar elvenni belőle, inkább azt fontolgatja, hogy jeleneteket tegyen vissza.

A vágás miatt már így is olyan nevek maradtak ki a filmből, mint Tim Roth, vagy James Remar.

Az alkotás bemutatója augusztus 8-án lesz, azonban előfordulhat, hogy mi teljesen más változatot fogunk kapni, mint amit a cannes-i közönség látott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás