promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarantino is néz Marvel-filmeket
Borítókép:  CHRISTOPHE SIMON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csak, hogy néz, de a kultikus rendezőnek még kedvenc filmje is van.

Egyszerűen nem tudod elképzelni, hogy a független filmes Quentin Tarantino végigül egy Marvel-alkotást. Pedig nagyon is kinézhető belőle, mert szinte mindenből tud ihletet meríteni. Anno még egy videotékában is dolgozott, ahol annyi filmet nézett meg, amennyit csak tudott. Talán ott ragadt rá a legtöbb minden, ami segítette a legkülönfélébb alkotásokat összerakni.

Tarantino képes elmerülni a mainstream alkotásokban is, hiába saját maga sose csinálna ilyet. Ami most a legközönségbarátabb hullám, az egyértelműen a Marvel-univerzum, és a rendező sem akart kimaradni belőlük.

Nemrég adott interjút az Empire Magazine-nak, amit a comicbook.com foglalt össze. Ebben Tarantino elmondja, hogy ha ideje engedi, nagyon is néz Marvel-filmeket. Bár az utóbbi négy évben nem tudta annyira tartani a lépést velük, és moziban csak a Wonder Womant és a Fekete Párducot látta, de most elkezdte őket pótolni, hogy megnézhesse a Végjátékot.

Ha már benne van a filmfolyamban, akkor bizony kedvenc alkotásának is kell lennie. Még egy Tarantino fanatikusnak is nehéz lenne megmondani, hogy melyik került a szívéhez a legközelebb, de ha megtudjátok a választ, akkor nem is annyira meglepő.

A rendező favorit alkotása az igen csak elrugaszkodó Thor: Ragnarök.

Taika Waititi rendező szokatlan stílusa úgy néz ki, hogy nagy hatással volt Tarantinóra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás