Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tarantino is néz Marvel-filmeket

Tarantino is néz Marvel-filmeket

Zene, Film & Kultúra

Tarantino is néz Marvel-filmeket

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:00

Nem csak, hogy néz, de a kultikus rendezőnek még kedvenc filmje is van.

Egyszerűen nem tudod elképzelni, hogy a független filmes Quentin Tarantino végigül egy Marvel-alkotást. Pedig nagyon is kinézhető belőle, mert szinte mindenből tud ihletet meríteni. Anno még egy videotékában is dolgozott, ahol annyi filmet nézett meg, amennyit csak tudott. Talán ott ragadt rá a legtöbb minden, ami segítette a legkülönfélébb alkotásokat összerakni.

Tarantino képes elmerülni a mainstream alkotásokban is, hiába saját maga sose csinálna ilyet. Ami most a legközönségbarátabb hullám, az egyértelműen a Marvel-univerzum, és a rendező sem akart kimaradni belőlük.

Nemrég adott interjút az Empire Magazine-nak, amit a comicbook.com foglalt össze. Ebben Tarantino elmondja, hogy ha ideje engedi, nagyon is néz Marvel-filmeket. Bár az utóbbi négy évben nem tudta annyira tartani a lépést velük, és moziban csak a Wonder Womant és a Fekete Párducot látta, de most elkezdte őket pótolni, hogy megnézhesse a Végjátékot.

Ha már benne van a filmfolyamban, akkor bizony kedvenc alkotásának is kell lennie. Még egy Tarantino fanatikusnak is nehéz lenne megmondani, hogy melyik került a szívéhez a legközelebb, de ha megtudjátok a választ, akkor nem is annyira meglepő.

A rendező favorit alkotása az igen csak elrugaszkodó Thor: Ragnarök.

Taika Waititi rendező szokatlan stílusa úgy néz ki, hogy nagy hatással volt Tarantinóra.

Borítókép: CHRISTOPHE SIMON / AFP