Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nevetséges ok miatt kaszálták el a Mocsárlény-szériát

Nevetséges ok miatt kaszálták el a Mocsárlény-szériát

Zene, Film & Kultúra

Nevetséges ok miatt kaszálták el a Mocsárlény-szériát

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:15

Mindenki kreatív nézeteltérésre gondolt, de egészen más van a háttérben.

Nem rég számoltunk be róla, hogy gyakorlatilag már az első rész után elkaszálták a Mocsárlény-sorozatot. A Swamp Thing első évada, ami tíz részből áll lemegy, és utána mindenkinek könnyes búcsút kell vennie tőle.

Eddig arról szóltak a pletykák, hogy kreatív nézeteltérés támadt, és a sorozat készítői balhéztak össze a vezetésséggel, akik kevésbé akarták horrorosra venni a figurát. Ez már nekem eleve gyanús volt, mert akkor minek lenne ott vezető producerként James Wan, aki a Démonok között-univerzum megteremtéséért is felelős.

Mint végül kiderült, semmilyen nézeteltérés nincs, hanem elakadt a pénzcsap egy igazán nevetséges indok miatt. Lehet vicces, de igaz. John Gholson filmes újságíró derítette ki, hogy mi van a háttérben.

A Twitteren írta meg, hogy egy adóvisszatérítés miatt hasalt el a sorozat. Észak-Karolina 40 milliós adóvisszatérítést készült adni a Warner Brothersnek, de azt elbukták valamilyen téves papírmunka miatt. Végül ebből csak 14 millió dollárt láttak volna. Viszonyításként, az első évad nagyjából 80 millióból készült.

Tehát a bürokráciát kell okolni, hogy nem készülhet el a második évad. Aki látni szeretné, az gyorsan küldjön nekik sok-sok millió dollárt. Lehet a Trónok harcánál még örültetek is volna:

„Bocsi, de elrontottuk az adóvisszatérítést, nem lesz záró évad. Üdv: HBO”

Borítókép: DC